zondag 15 mei 2016

Happy Summer Swap

Vandaag mochten de swappakjes van de Happy Summer Swap opengemaakt worden, altijd spannend! Wat krijg ik en wat vindt mijn swapmaatje van het pakje dat ik opgestuurd heb? 

Ik kon in elk geval niet wachten tot de ochtend deze keer, dus vannacht deed ik het doosje al open en vond een pakje verpakt als snoepje. En daarin zaten een heleboel leuke spullen, verrassend dat er zoveel in dat pakje kon!


Ik kreeg een mooie Marango shopper, mooi afgewerkt met gouden paspel, een leuk paardenstofje binnenin en zakjes die ook met paspel afgewerkt werden, en de leuke bloemetjes. In hetzelfde zomerse stofje kreeg ik een leuk beursje voor kleingeld en een mooie bladwijzer die hier altijd van pas komt. Verder zat er een leuk notitieblokje en een giraffenpotlood in het pakje, waar Giel zeker blij mee zal zijn. En daarbovenop kreeg ik een zelfgemaakte kortingscode die ik kan gebruiken in de shop van Sabrina die mijn pakje maakte. Dat ik enorm blij ben met dit geweldige pakje lijkt me logisch!! Dankjewel Sabrina!!

Ik mocht een pakje maken voor Oele, die voor het eerst meedeed aan een swap. Het was even zoeken naar inspiratie, maar toen ik dit stofje zag in de stoffenwinkel, dacht ik aan zomerse picknicks, en dat leek me perfect voor de Happy Summer Swap. Ik koos nog een bijpassend stofje met polkadots, en kon aan de slag. Ik maakte een picknickdeken en een bijpassende draagtas. Daar ging ik toch weer uit mijn comfortzone want zo'n grote lappen, dat ben ik niet gewend. Voor de tas gebruikte ik voor het eerst het boek Mijn Tas, en koos als basis de Paulien tas, die gelukkig de juiste maat heeft om het dekentje in te steken. Ik wilde nog enkele spulletjes toevoegen, maar wist niet meteen wat, tot ik een geweldig ideetje zag passeren op Pinterest, afdekplaatjes voor zomerse drankjes - met een gaatje voor een rietje - gemaakt met strijkparels, iets wat Giel tegenwoordig graag doet. Samen gingen we dus aan de slag met een kleurrijk en fruitig resultaat. Met decopatch maakte ik nog een juwelenkistje in zomerse kleuren en ik borduurde nog een zonnig kaartje.


Zojuist zag ik Oele foto's plaatsen en zo te zien heb ik haar blij gemaakt met het pakje, en dan ben ik ook blij! Op deze grijze dag krijgen we zo toch een beetje zomer :) 

Wil je ook eens meedoen aan een swapje? Dan kan ik zeker de groep SwapperDapper van Unique Marieke aanbevelen. Zij regelt dit geweldig goed en de swappertjes doen allemaal hun best! 

19 opmerkingen:

  1. Het werd met plezier gemaakt. Ik ben echt blij dat je het mooi vind. Ik had wat schrik. Mijn blogpost werd ondertussen ook al geschreven. Maar voor mijn eerste deelname aan een swap ben ik wel blij dat ik iets voor jou mocht maken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, was het echt je eerste deelname? Echt een heel mooi pakketje hoor!! Ben er heel blij mee! Ik ben dus ook heel blij dat jij iets voor mij mocht maken!

      Verwijderen
  2. Heel mooie tas!
    En dat picknickdeken is super zomers!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn als het lukt dat zomers gevoel over te brengen in iets handgemaakt he :)

      Verwijderen
  3. Alweer geweldig! Fijn dat je gebeten bent door de swapmicrobe! Ik zie je graag volgende keer terug!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal!!

      En ik doe zeker opnieuw mee, maar wel pas na de zomer, want anders denk ik dat het te moeilijk wordt voor mij om alles af te krijgen :)

      Verwijderen
  4. Heel leuk, jouw gegeven én ontvangen swap cadeau... Ik wacht nu nog 'ongeduldig' af op het mijne!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hoop dat het jouwe snel komt en dat het een heel leuk pakje wordt... het is niet leuk wanneer het ergens fout gaat, maar je ziet dat het in de meeste gevallen eigenlijk wel top is :)

      Verwijderen
  5. Reacties
    1. Ja he!! 't Is alsof je verjaart zonder ouder te worden ;)

      Verwijderen
    2. Haha, als dat nu maar eens zou kunnen :)

      Verwijderen
  6. Wat een leuke kadootjes. Je ziet dat het met veel toewijding en aandacht gemaakt is. Tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooie geschenken van en voor jou Tamara !

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Van dat picknickdeken wil ik meer weten en als Giel zich verveelt, stuur hem maar langs met zijn strijkparels om die super leuke afdekplaatjes te maken ☺️

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Awel, eigenlijk stelt dat dus niks voor he, maar ik heb liggen vechten met dat ding!!

      Zal ik doen ;)

      Verwijderen
  9. Heel erg leuk al die swap cadeautjes!!!

    BeantwoordenVerwijderen