zondag 20 maart 2016

All you need is confetti - en meedoen aan een swap!

Toen Giel me vanmorgen rond 6u kwam wekken, vond ik dat niet zo erg. Want het is 20 maart vandaag!!! De dag dat we ons swappakje mochten openmaken. Na de Afterparty Swap twijfelde ik niet om me opnieuw in te schrijven voor de nieuwe swap van Swapperdapper, de Rainbow Color Swap, waarbij je 2 kleuren mocht kiezen. Mijn pakje was al vrij vroeg aangekomen en lag dus al een hele tijd naar mij te lonken. Of ik naar het pakje ;) Omdat Giel ook gek is van cadeautjes - no surprise - wilde ik ook niet om middernacht mijn pakje openen en wachtte ik dus mooi tot vanmorgen. Ik had zelfs nog iets meer geduld en stelde het openen uit tot er voldoende daglicht binnenviel om foto's te kunnen maken.



Het grote pakket zag er al goed uit, met mooie stickers, maar de verschillende cadeautjes in het pak vond ik bijna te mooi om open te maken. En allemaal mooi in mijn 2 gekozen kleurtjes: zwart en wit. Giel herkende meteen zijn naam op enkele van de cadeautjes en werd nog enthousiaster dan hij al was. Ook heel leuk was dat één van de cadeautjes dezelfde print hadden als degene die ik gebruikte in deze kaptrui, maar dan in zwartwit. Dat vond Giel ook geweldig. 


Je ziet zijn oogjes stralen bij dat leuke pakje en natuurlijk wilde hij dit cadeautje als eerste openmaken. Een prachtig geflockt shirt! Met een giraf, toch wel één van Giel's lievelingsdieren. De maat is perfect en het shirt zal dus meteen gedragen kunnen worden. Dat Giel dolblij was, hoef ik niet te vertellen, als cadeautjes geknuffeld worden, hoeft dat niet meer uitleg!


Nu was het de beurt aan een cadeautje voor mij, en ik vond een prachtige winkeltas. Op de voorzijde staat "Shop local" mooi geborduurd, de zijpanden hebben een superleuk stofje en de siersteken aan de randen en op de hengsels maken het helemaal af! De binnenzijde heeft een mooie stipjesstof en aan de bovenkant van de zijpanden zitten drukknopen om de tas wat smaller of breder te maken. Voortaan kan ik dus naar de bakker in stijl! 



Vervolgens deden we deze enveloppe open en Giel had natuurlijk snel gekozen! Allebei een leuk stickervel, perfect gekozen, lieve Ann! Dat er hier wat rood toegevoegd werd, daar hoor je ons niet over klagen!


Terwijl de eerste piratenstickertjes geplakt werden, deed ik het kleinste cadeautje open, en ik hoef je niet te vertellen dat ik dit helemaal geweldig vind! De combinatie van de stofjes is perfect, en het tasje is gewoonweg ideaal om wat basic make-up enzo mee te nemen in de handtas. Daarvoor moesten natuurlijk wel de chocolaatjes die erbij zaten, opgegeten worden maar daar had ik hier thuis genoeg kandidaten voor. Een grappige extra die ik niet op foto heb, was de zwartwitte confetti die in het tasje zat. Die sticker zat dus niet zomaar op het pakje!


Het grootste cadeau werd bewaard, eentje voor Giel, maar ook een beetje voor ons... jawel, een leeskussen!! Dat wij hier thuis graag samen lezen, blogde ik nog maar net, maar een leeskussen maakte ik nog niet. Daar maak je mij dus al enorm blij mee, want ik vind het wel iets heel tof. Had ik het zelf gemaakt, had ik het nooit zo geweldig kunnen doen. Een echt piratenkussen, stoer maar toch heerlijk knuffelbaar! En gepersonaliseerd in een passend lettertype. Er werden meteen boekjes gezocht om in het kussen te steken, boekjes werden gelezen, het kussen ging mee op wandel van living naar slaapkamer en terug, en als het aan Giel gelegen had, was het leeskussen mee gaan wandelen in het bos. Vanavond natuurlijk heerlijk in bed verhaaltjes gelezen met het leeskussen en het leeskussen heeft een mooi plekje gekregen in zijn slaapkamer, met boekjes voor morgenvroeg!

Dat wij helemaal in de wolken zijn met onze cadeautjes hoef ik niet te vertellen, maar ik doe het toch! Wij zijn hélemaal in de wolken, Ann! Heel erg bedankt om zoveel mooie spullen te maken, allemaal dingen die perfect bij ons passen. Toen Inge de vorige swap een pakje van jou kreeg, dacht ik al "die mag ook mijn swapmaatje worden" en nu had ik zoveel geluk! Een welgemeende merci en een dikke knuffel voor jou van ons allebei!


Ik zou bijna vergeten dat ik natuurlijk ook een swapmaatje had voor wie ik een pakketje mocht samenstellen. Sara's gekozen kleuren waren blauw en paars en ik zocht inspiratie op haar Pinterest boards. Ik wist al vrij snel dat ik een memory board zou maken, en uiteindelijk leek 2 me leuker, ook omdat ik geen groter vierkant formaat vond. Aangezien ik met een canvaskader gewerkt heb, kan het ook als prikbord gebruikt worden. De gladde blauwpaarse stof leek me ideaal voor een infinity sjaal - je hebt toch nooit genoeg sjaals - en ik maakte ook nog een schaarhoesje, beide projecten die mijn swapmaatje gepind had. Tussendoor maakte ik verschillende kaartjes met quotes die bij mijn swapmaatje passen, gecombineerd met tekeningen of papiertjes in de gekozen kleurtjes. Mijn favoriet van de kaartjes is toch wel de letter S - de eerste letter van Sara - die ik tekende met verschillende tinten paars en blauw. Ten slotte maakte ik nog een Memory Box, ik pimpte een doosje met donkerblauw papier en blauw decoratief papier en schreef er 2 quotes op. Nu maar hopen dat mijn swapmaatje een hoop leuke herinneringen zo kan bewaren.


Voor mij was deze swap in elk geval weer een fantastische ervaring, ik hoop dat mijn swapmaatje ook blij is met wat ik voor haar gemaakt heb, ik heb het in elk geval met veel liefde en plezier gedaan. Ook zin in een zelfmaakswap? Binnenkort maakt Marieke bekend welke nieuwe swap er komt, dus als je interesse hebt kan je hier terecht.

Patroon schaarhoesje vind je hier
Stoffen en lint: Infinity Stoffen (Heusden-Zolder)
Knopen: Action
Papier: Action en Kruidvat

14 opmerkingen:

  1. Mijn hartje smelt van zo'n blogpost hé! Echt heerlijk! Ik had het nooit durven dromen om zo'n fantastische groep te hebben! Met veel onzekerheden begon ik eraan, maar nu met volle overgave en heel veel plezier!
    En 't is waar: Ann is me er ééntje! Maar jij moet zeker en vast ook niet onder doen! Heerlijk pakje heb je ook gemaakt! Fijn fijn fijn!

    Tot de volgende!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Onze hartjes smolten ook bij het opendoen van de cadeautjes :D

      't Is inderdaad een geweldige groep, Marieke, maar de manier waarop jij beheert is daar ook een belangrijk aandeel in, dus je mag zeker trots zijn!! Ik kijk al uit naar de volgende swap!

      Ann is fantastisch he! Dankjewel, ik doe mijn best :)

      Verwijderen
  2. Jullie hebben toffe dingen ontvangen en jij hebt ook iemand heel blij gemaakt volgens mij!Doe zo verder zou ik zeggen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :) Ik hoop dat mijn swapmaatje ook blij was, die memory boards wil ik in elk geval ook eens voor mezelf maken ;)

      En absoluut een geweldig cadeau ontvangen!

      Verwijderen
  3. wow hier wat uitgebreider wat je allemaal gekregen hebt prachtig zeg.

    En ook je eigengemaakte kaartjes zijn super leuk.. Lijken zo op de foto wel gedrukte kaartjes...

    Straks ook mijn swapperdapper blog typen..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik was echt enorm onder de indruk en Giel is helemaal in de wolken.

      Dankjewel, daar heb ik wel plezier aan gehad :)

      Oh, benieuwd!

      Verwijderen
  4. Oh waw zeg, zowel het gekregen als het gegeven pakje zijn de max!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat blijft swappen toch leuk he! Ziet er superleuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen