dinsdag 18 december 2018

Van oud naar nieuw...



Vandaag lanceert See You At Six weer een nieuwe collectie, en ik twijfel er niet aan dat het weer een groot succes zal zijn. Ik ging ook aan de slag met een nieuwe See You At Six, maar zoals je ziet niet met een nieuw stofje. Stof en boordstof komen uit de vorige collectie en kon ik nog bij Peachy Pop stoffen vinden. Ik twijfelde even of deze mooie baksteenrode kleur me wel zou staan, maar toen Wendy de rol stof voor me hield voor de spiegel was ik overtuigd.



Het nieuwe waar ik mee aan de slag ging is het Lodi Sweater patroon van See You At Six. De sweater is heerlijk comfortabel, maar ook helemaal trendy in de juiste stof en combinatie. Ik combineerde met een kokerrok in punta di roma maar ik zie me er ook zeker mee hangen in de zetel gecombineerd met een comfy broek. We kunnen niet non-stop fabulous zijn ;)



Je kan het patroon op maat printen en je kiest zelf hoever je daarin gaat. Je kan al je maten opnemen volgens de instructies of je kan je basismaat in combinatie met een lengte ingeven. Ik deed dat laatste en controleerde nog even de afmetingen om te zien of er ergens iets aangepast moest worden maar dat was niet nodig. Het patroon zelf is beginnersvriendelijk en zat dus snel in elkaar.



Het moeilijkste moest nog komen, foto's van mezelf nemen wegens gebrek aan iemand die op het knopje wilde duwen. Dus ging ik aan de slag met statief en zelfontspanner en probeerde ik daarbij zelf... te ontspannen ja... Niet de beste foto's, maar het is ook al slechter geweest :D


Wendy en ik zijn in elk geval al heel positief over dit nieuwe patroon van See You At Six en daarom zetten we met veel enthousiasme de Lodi Sweater workshop op de agenda bij Peachy Pop. Je kan het patroon ook via haar webshop (of in de winkel) aankopen. Voor meer informatie kan je best doorklikken naar deze website maar ik kan je alvast meegeven dat de workshopdame een hele toffe is en verdacht veel op mij lijkt ;)


Stoffen: Peachy Pop - Hamont-Achel
Patroon: Lodi Sweater - See You At Six

12 opmerkingen:

  1. Heel mooi. Lukt het goed om die onder een jas aan te trekken met die mouwen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Speciaal voor jou getest ;) Bij een lossere jas lukt het vrij goed, dan blijven de mouwen goed zitten, maar bij de panden komt het stof wel wat bij elkaar. Bij een meer getailleerde jas "trekt" het wel wat...

      Verwijderen
  2. Ik vind je toch betrekkelijk fabulous hoor :-). Supertoffe trui.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die kleur staat je inderdaad heel mooi. Toffe sweater, zo gecombineerd op de kokerrok. En veel succes met de workshops!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooie trui en ook knappe foto's met de zelfontspanner. Dat is toch niet zo simpel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Dat viel echt niet mee :D Gelukkig zaten er toch genoeg bruikbare foto's tussen!

      Verwijderen