donderdag 15 maart 2018

Heron, another beautiful shade of Blou!Oh yes!!! Dat dacht ik toen de dames van Blou de eerste schetsen van de Heron sweater lieten zien. Die mouwen trokken mijn aandacht, helemaal mijn ding! Samen met de boothals past deze trui helemaal bij mij. Mijn eerste testversie had al een mooie pasvorm, maar voor de definitieve versie had ik een sober maar mooi stofje aan de kant gehouden.De achterkant van de grijze stof, zwart met een bobbelige structuur, kon ik perfect gebruiken voor de mouwboorden en de inzetstukjes van de boothals. Verder kon ik het grijs en zwart wat breken met een glanzende paspel in bordeaux. Het naaien van de Heron is niet moeilijk, en afhankelijk van welke opties je gebruik zit ie supersnel of gewoon vrij snel in elkaar. Ook voor beginners moet het lukken, want de dames van Blou zorgen opnieuw voor een duidelijke werkomschrijving, met dat heerlijke vleugje humor.Mijn stofkeuze zorgt voor een sobere, maar stijlvolle trui. Maar met een specialer stofje of de rushes  krijg je een heel ander resultaat. Op die manier werden er door de testers een heleboel verschillende maar allemaal even mooie sweaters gemaakt, neem dus ook zeker een kijkje bij de andere testers/bloggers die de komende dagen hun versie zullen tonen! Om de lancering te vieren kan je tot en met dinsdag 20 maart het Heron patroon hier aankopen met 15% korting.
Patroon: Heron sweater - Blou
Stof en paspel: gekocht bij Infinity in Heusden-Zolder

30 opmerkingen:

 1. Inderdaad een tof patroon. Ik vind vooral die inzetstukjes aan de hals wel goed gevonden. De boothals van de Aster, maar je moet niet wakker liggen dat er bandjes komen piepen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die inzetstukjes zijn inderdaad heel leuk! Zowel om een extraatje toe te voegen als om te zorgen dat er geen bandjes tevoorschijn komen!

   Verwijderen
 2. Dit vind ik een superleuke versie! Staat je heel mooi, en inderdaad helemaal jouw stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk patroontje! En het staat je super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, ik denk dat ik deze ook wel wil ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze kan me inderdaad ook wel bekoren! Een allround patroontje voor een basic of juist een specialleke. Jouw versie is in ieder geval heel stijlvol!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zoals je zegt, de mogelijkheden zijn divers en dat is toch prettig als je een patroontje koopt! Dankjewel!

   Verwijderen
 6. echt een hele leuke! supergoeie pasvorm ook zo te zien. ik ga dringend eens aan de cobalt beginnen dan mag ik deze kopen van mezelf ;-)
  je staat superleuk met die kleur ook

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De pasvorm is inderdaad weer heel goed! Je kan ook voor een losser model gaan, afhankelijk van je stof kan dat een betere optie zijn.

   Verwijderen
 7. Knap ! Inderdaad die inzetstukjes dat is iets ferm. Een mooie halslijn en geen vervelend gepiep van bandjes of t-shirt dat net andere halslijn heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, zo is het, het geeft wel die look van een klassieke boothals maar met de mogelijkheid om je bandjes netjes te verbergen ;)

   Verwijderen
 8. Een tof patroon met leuke details!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Supermooi! Je maakte er opnieuw iets heel leuk van! top! Hoe leuk moet het zijn om zelf een patroon te testen. Dat zou ik ook wel eens willen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Testen is inderdaad heel leuk om te doen (bij de juiste patroonontwerpers), als je zou willen weten hoe je dat kan doen, mag je me altijd eens contacteren, dan geef ik wat tips.

   Verwijderen
 10. Oh ja een hele mooie! En echt jouw stijl, check!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Met dit patroon kun je alle kanten uit.
  Tof gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooie sweater! Tof patroon, en perfecte stofkeuze!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bij nader inzien, toch een top topje! Heel leuk dat de kleur van de mouwen terug komt in de hals. Mooie foto's ook, good hair day! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik dan ooit bad hair days? :p (nee, je hoeft niet te antwoorden)

   Dankjewel :)

   Verwijderen