zondag 28 januari 2018

Hiepderdepiep!Al één jaar!!! Wat is dat jaar omgevlogen! Cas is een heerlijk kereltje dat graag op avontuur trekt, al een dikke maand vrolijk stappend, en dus is niets nog veilig! Als we "Néé!" zeggen, kijkt ie met een pruillipje en probeert dan alsnog te doen wat niet mag. Hij houdt van muziek en "dansen" en steelt de show met handjes draaien en klappen met de handjes. De eerste woordjes zijn behalve mama en papa dan ook "appe appe" (klappen) en "Néé!" 


Op je verjaardag mag je er natuurlijk mooi gekleed bijlopen en dus zorgde ik voor een nieuw truitje met een stofje van See You At Six. Oorspronkelijk gekocht voor Giel, maar die vond het niet zo mooi. Opnieuw een Mare-sweater met een knipoog naar de Mitch Sweater van La Maison Victor. Het zal niet gek lang meer duren of ik kan voor hem een echte Mitch Sweater maken ;)


Giel glunderde ook in zijn nieuwe sweater, maar daar toon ik meer van in een volgend blogbericht, want vandaag stonden de schijnwerpers vooral op Cas!Eigenlijk moesten we vandaag ook naar een babyborrel, maar wegens drukke agenda's moesten we het feestje van Cas gelijktijdig laten doorgaan. Ik liet onze cadeautjes wel vandaag bezorgen.  De mama liet weten dat ze iets zelfgemaakt zou appreciëren en dus maakte ik voor de kleine Dorien een jurkje en legging en gaf daarnaast nog wat extra. Ik hoop dat de ouders en de kleine meid er blij mee zijn.


Patroon truitje: Mare Sweater
Stof: SYAS - gekocht bij Lizzy l'oiseau in Heppen
Patroon jurkje en legging: Ottobre

5 opmerkingen: