maandag 6 november 2017

Rawrsome hoodie!



De Bubby & Bee hoodie is een veelzijdig patroon... was ik dan lui door tweemaal voor de verticale colorblocking te kiezen? Een beetje misschien, al vond ik het ook de mooiste manier om het batman-stofje te verwerken... En deze met de dinosaurussen die maakte ik eerst, met de eerste testversie.



Ik toon 'm nu pas omdat de tweede versie gemaakt werd met het aangepaste patroon, alhoewel deze eigenlijk evengoed past. Enkel de kap is wat aan de krappe kant, maar eigenlijk wordt dat hier toch niet opgezet. 



Het patroontje begint al bij 9maanden, dus voor Cas ga ik zeker ook eens eentje maken. Jaja, het kind werd op vestimentair gebied een beetje verwaarloosd de laatste tijd (maar hij kruipt niet in zijn blootje, no worries).

Stof dino's: Lizzy l'Oiseau
Effen stof: Madeline de Stoffenmadam
Patroon: Bubby & Bee hoodie - Annelaine Patterns

20 opmerkingen:

 1. Tof zeg! Heel leuk ook met die print en effen stofje gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, enkel dat stofje leek me wat te flets, dus het was even zoeken naar de juiste effen kleur :)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Dankjewel, 't was een beetje zoeken naar goeie foto's, want het waren 2 fotoshoots in één keer (samen met de batman-hoodie) en meneertje had eigenlijk niet zoveel zin meer :D

   Verwijderen
 3. Oh schoon, ik hou van die lijnen in het voorpand!
  Kappen die niet passen, dat zou hier niet werken, vanaf het moment dat zoonlief de kans ziet, zitten die op zijn hoofd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die lijnen vond ik ook mooi :) Hier wordt de kap de eerste keer opgezet zo van "yay, een trui met een kap" en verder komt die kap niet meer op het hoofd ;) Gelukkig maar want anders had ik een probleem gehad...

   Verwijderen
 4. Heel mooi, zou hier ook in de smaak vallen!

  BeantwoordenVerwijderen