donderdag 21 september 2017

Cas is klaar voor de herfst!

Cas laten stilzitten voor een paar foto's en naar de camera te laten kijken zonder dat hij deze wil afnemen is een uitdaging. "Laat ik zijn aandacht trekken met een handpop!" was mijn briljante idee. Gevolg was een stuiterende Cas die voluit richting handpop ging, enkele keren met succes. Gelukkig bleken toch enkele foto's scherp genoeg al missen we hier en daar wat lichaamsdelen ;)Mijn voornemen om wat minder te testen en enkel die patronen te testen die ik echt leuk vind werkt maar half... Minder in geen geval, maar wel enkel patronen die ik echt wil testen. Het is de laatste weken dus enorm druk geweest met testen en ondertussen groeide Cas zo'n beetje uit zijn kleertjes. Tijd om in actie te schieten!Ik ging voor de gemakkelijke weg, de succescombinatie van de Mare Sweater en de Oliver pants in dit geval. De sweater kreeg opnieuw een borstzakje, een schattig egeltje kon zo het voorpand wat breken.


Het stofje was een restje dat ik voor een prikje kon kopen. Ik liet het liggen voor de herfst omdat het nu het best tot zijn recht zou komen.

Patroon truitje: Mare Sweater van Spoetniksels
Patroon broekje: Oliver Pants van Emma & Mona

15 opmerkingen:

 1. hij is zelfs zonder bepaalde lichaamsdelen heel schattig in deze combinatie ;-)

  ik heb nu ook een paar tests achter elkaar gedaan en ga er toch een paar skippen om zo terug wat meer te kunnen naaien wat nog op lijstje staat

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :D

   Het probleem is dat er momenteel zo'n leuke tests lopen! Dingen die ik ook zou willen maken moest ik het patroon zelf kopen en dan denk ik, zo'n deadline zet me wel in gang ;)

   Verwijderen
  2. intussen heb ik mij toch weer opgegeven voor een test, maar ik kon de nivalis echt niet laten liggen ;-)

   Verwijderen
 2. awel, die stof die je kocht voor een prikje heb jij prachtig verwerkt.... kijk eens aan, zo schattig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Voor zo'n mini-tjes komen die stofrestjes goed van pas he, anders zit ik toch met een hoop overschot.

   Verwijderen
 3. Wat een moppie..guitig bekkie toch! Staat m goed

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie outfit al was het wel heel moeilijk om niet alleen naar dat schattige gezichtje te kijken. Wat een knapperd zeg.

  BeantwoordenVerwijderen