vrijdag 3 maart 2017

Swapperdapper: verjaardagswap

Het afgelopen jaar konden jullie al vaker lezen dat ik meedeed aan de geweldig leuke swapjes van SwapperDapper, georganiseerd door Marieke. De laatste twee swapjes sloeg ik wel over. Op het einde van de zwangerschap kon ik nog maar weinig rechtzitten en moest ik dus keuzes maken en rond de datum van de bevalling vond ik het risico ook te groot om me te engageren voor de laatste swap. Maar er is ook een kleinere swap in de groep, de Verjaardagswap, waaraan ik wel kon meedoen. Bij deze swap krijg je een swapmaatje toegewezen dat in dezelfde periode (januari-februari-maart) jarig is en waarvoor je een klein pakje (€5 richtbudget) maakt.
Ik was zelf jarig in februari en al goed op tijd kwam mijn cadeautje toe. Spannend, want het mocht natuurlijk pas open op mijn verjaardag. Bij het uitpakken was ik blij verrast! Marieke zelf was degene die mijn cadeautje maakte, een mooi quote bord met een quote die helemaal bij mij past. Dat had ze dus perfect gedaan!
Zelf mocht ik aan de slag voor Sanne die jarig was op 1 maart. Zonder info over Sanne was het moeilijk om te beslissen wat ik zou maken, dus ik probeerde toch iets te weten te komen over haar. Op een vraag over een andere swap las ik dat Sanne wel houdt van koffie en nog een nieuwe mok kon gebruiken. Ik ging dus aan de slag met de Cameo Silhouette en pimpte een mok uit de Action met vinyl. Resultaat is een mok die ik zelf ook nog wel zou willen ;) Bij het inpakken voegde ik wel nog Celebrations toe, zodat er bij die koffie nog iets gesnoept kan worden.Ik ging ook eens piepen op Sanne's facebook pagina en zag dat ze ooit een omslagfoto had met de bekende Peter Pan quote "Never Grow Up". Eventjes brainstormen, op zoek gaan naar Peter Pan prentjes en opnieuw de Cameo zorgden voor 3 gepimpte theelichthouders.
Omdat ik me een tijdje geleden zo amuseerde met handlettering, koos ik er ook voor het kaartje zelf te maken. En nu maar hopen dat Sanne een geweldige verjaardag had, en natuurlijk dat mijn cadeautje in de smaak valt!


5 opmerkingen:

 1. Heel mooi. En ik als koffiefanaat zou hier ook zeker blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super tof! Ik kon ooit de cameo overkopen van een vriendin maar deed dat toen niet. Maar als ik dan zulke leuke creaties zie krijg ik daar toch spijt van hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook lang getwijfeld, maar ben toch blij dat ik'm gekocht heb :)

   Verwijderen