zondag 5 maart 2017

200 keer bedankt!Eigenlijk ben ik niet zo bezig met cijfers, statistieken en blogplanning. Ik blog wanneer ik materiaal, inspiratie, tijd en zin heb en blog waarover ik wil. Het is natuurlijk wel fijn om te zien dat die berichten ook gelezen worden en dat er fijne reacties komen op die berichten. Dus toen ik een melding kreeg dat ik 200 volgers heb op Bloglovin', dacht ik meteen aan een klein jaartje geleden toen ik mijn - op dat moment  - 100 volgers bedankte door enerzijds een date en anderzijds een zelfgemaakt cadeautje te verloten.

Deze keer wil ik hetzelfde doen, en hopelijk reageren jullie even enthousiast!

Je kan kans maken op:

- een zelfgemaakt cadeautje (Wat? Dat is een verrassing want ik weet het zelf nog niet!)
- een date waarvan we de inhoud samen invullen (een koffiedate, samen naaien, of misschien zoals vorig jaar een bezoek aan het Modemuseum Hasselt gevolgd door een lekkere lunch en een gezellige babbel... )

Laat gewoon in een reactie weten of je wilt gaan voor het cadeautje of de date... of gewoon kans wil maken op allebei. Zondag 12 maart laat ik Giel's onschuldige kinderhand de namen trekken.

18 opmerkingen:

 1. Awel, ik waag mijn kans! Proficiat!! Ik heb zowat het voornemen om meer blogsters te ontmoeten. Een date zou dus geweldig zijn... Het wat en hoe, daar komen we vast samen wel uit 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, 200 volgers! Een dikke proficiat! Mij lijkt een ontmoeting erg tof, wellicht hebben we meer overeenkomsten dan een Batman-zoon! 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! De vorige x deed ik ook mee; ik geniet altijd van je posts en de inkijkjes in je leven. Op naar de volgende mijlpaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Charloewie en Mistengette5 maart 2017 om 15:26

  Proficiat met de kaap van de 200!! Ik krijg met moeite iets geregeld met 'real life friends'... Dus ik ga het houden op meedingen voor het cadeautje... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is hier net iets te druk om er nog een date tussen te proppen, maar ik juich vrolijk mee met stijgende lijntjes... volgers - zeker mensen die ook effectief reageren ;) - zijn altijd fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een date lijkt mij wel leuk! En een dikke proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat! 200 volgers al!
  Ik doe graag mee. Hoewel ik zeer graag een 'date' met jou wil, zie ik dit praktisch niet zo haalbaar. (Druk in de shop, grootse plannen, + ik woon aan de andere kant van het land). Een cadeautje van jou is natuurlijk ook heel fijn.
  Nog verl succes met je blog ... en volgend jaar 300 volgers ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat! Ik waag een kansje om met jou naar het modemuseum te gaan! Is al enkele jaren geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Proficiat met je 200 volgers! Ik ben blij met beide verrassingen. Op naar de 300...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat! 200 volgers! Dat zijn er al wat. Ik wil ook wel meedoen, maar dan een date met de kleine spruit�� Deel maar uit aan je trouwe volgers! Zij hebben het verdiend! Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een naaidate en samen een hoppe naaien,... dat lijkt super!!
  Je blogte steeds leuke dingen en ik ben heel eerlijk als ik zeg dat je al heb nageaapt 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Awel, goei voorstel. Een date zie ik wel zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Proficiat met de kaap van 200 volgers !!
  En een date zie ik wel zitten, misschien eens een bezoekje aan een stoffenwinkel bij jouw in de buurt en dan dat samen verwerken...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Proficiat met de 200 volgers! Leuk hé, zo'n mijlpaal ;)
  Ik zie beide prijzen wel zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. 200 volgers, en allemaal dik verdiend!
  Ik zie beide prijzen wel zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dubbel en dik verdiend, die 200 volgers! Altijd leuk om hier mee te lezen! Ik maakte eigenlijk nog niet echt kennis met andere bloggers in real life, dus een date lijkt me wel leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen