maandag 29 februari 2016

Ik zwaai februari uit en kijkt uit naar de lente...

De creatieve flow bleef voortduren in februari en daar heb ik van geprofiteerd. Alhoewel, ikzelf niet zoveel, want voor mezelf naaide ik enkel de Pam top. Meteen wel een voornemen voor Maart, wat meer voor mezelf naaien! En dat moet kunnen, want Matthéo kreeg in februari maar liefst 4 nieuwe shirts en Giel heeft zelfs nog meer geluk want we sluiten de maand af met een volledig piratenpak, 2 nieuwe broeken, 2 T-shirts, een longsleeve, een leather sweater en een hemdje. De meerderheid hiervan werd afgelopen week genaaid voor Kids Clothes Week en zullen dus binnenkort op de blog getoond worden. Ik haalde jammer genoeg niet de 7 kledingstukken die ik wilde maken, maar afronden op 6 afgewerkte stuks op 7 dagen is zeker niet slecht. Het ging vlot tot Giel ziek werd en had ik echt gewild had ik zondag die achterstand kunnen inhalen, maar het zonnetje scheen, Giel was beter en we zijn lekker gaan wandelen. Dat deed deugd!Op papier ben ik ook regelmatig bezig geweest de afgelopen maand. In zwartwit, zoals ik al toonde, maar ook in kleur, wat ik nog niet kan tonen, want dat is voor een swapje. Ik ontdekte ook weer een nieuw tekenboek - een Rangoli tekenboek - waar ik binnenkort wel eens een blogberichtje over zal schrijven. 

Ik heb weinig gelezen, waarschijnlijk ook omdat ik zoveel bezig ben met de rest, maar ook omdat het boek dat ik aan't lezen ben me weinig doet. Geen boek dus dat ik niet kan wegleggen en zo snel mogelijk wil uitlezen... Ik heb wel een paar nieuwe boeken gekocht, "Als je iemand verliest die je niet kan verliezen" van Ish Ait Hamou en "Vele hemels bovende zevende" van Griet Op de Beeck. Benieuw of met de lente ook de goesting in lezen terugkomt. En anders zijn er nog de naaiboeken die ik ook pas kocht ;) 

Verder was het een maand met hoogtes en laagtes... afscheid nemen en nieuw leven... dromen en plannen, maar ook twijfelen, inhouden, opgeven en vluchten... het ene moment kon ik daar al wat beter mee omgaan dan het andere moment. Ik probeer te accepteren dat beide bij het leven horen, maar ik merk toch dat sommige dingen me serieus geraakt hebben en dat ik dan snel uit balans geraak. Maar zolang we weer rechtkrabbelen is niets helemaal verloren... Hoe was februari voor jou? En waar kijk je naar uit in Maart?

9 opmerkingen:

 1. Die laatste foto met die tekst,zo mooi!Je hebt goed genaaid,leuke spullen tussen.Ik kijk uit naar maart,de dochter en mijne papa zijn jarig,wat warmer weer hoop ik ... samen brunchen met mijn familie op Paasmaandag en wie weet wat leuks nog meer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't is al een paar jaar één van mijn favoriete gezegdes... en deze foto past er perfect bij :)

   Ik had al een productief gevoel maar als je het dan op een rijtje zet valt het nog meer op he :) Het was wel leuk!

   Ik wens je een fijne maand en hoop dat het weer meewerkt!

   Verwijderen
 2. Dat zijn één voor één leuke creaties geworden! :-D Ben benieuwd wat maart brengen zal ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!

   Ik ben al wat bezig geweest met stofjes en draad... maar de naaimachine niet... hmmm ;)

   Verwijderen
 3. Dat zag er een heel productieve maand februari uit bij jou!
  Ik wens je een heerlijke maand maart toe, met weinig laagtes en heel veel hoogtes :-)
  Wij kijken alvast uit naar:
  Maart = het begin van de lente en hopelijk al heel wat zon-dagen, en daar kijken wij reikhalzend naar uit!
  Maart = de verjaardag van de jongste dochter en van metekindje Lili, dus dubbel feest!
  Maart = we sluiten de maand af met een reisje naar Portugal en komen pas terug in april ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je wens, ik wens jou hetzelfde, met fijne feestjes en daarbij hopelijk mooi lenteweer! En geniet van de reis, lijkt me een heerlijk land!

   Verwijderen
 4. Lekker veel gemaakt, laat maart maar komen! Ik moet mijn naaikalender nog eens checken voor maart!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo alles bij elkaar valt het pas echt op dat het best veel was (of echt veel voor mijn doen). Wel leuk! We zien wel wat maart brengt :)

   Verwijderen
 5. Amai, je hebt precies een hele kledingwinkel bij elkaar genaaid ;) Super!
  En die foto is heel herkenbaar :( Dat maart beter mag zijn dan februari, ik heb zon nodig!

  BeantwoordenVerwijderen