zondag 24 januari 2016

Uitslag giveaway


Een week geleden plaatste ik deze tutorial om zelf een schaarhoesje te maken. Het schaarhoesje zelf wilde ik graag weggeven. De week is om en zoals beloofd trok ik vandaag een winnaar voor de giveaway. Bedankt om deel te nemen en voor de leuke reacties op het schaarhoesje. Maar ik zal gewoon snel ter zake komen, want eigenlijk wil je gewoon weten of je nu op de post mag wachten of zelf in actie moet schieten om je naaischaren veilig op te bergen ;)


Ik deed lekker ouderwets en schreef alle deelnemers op een briefje (2x als er zowel via facebook als hier werd meegedaan). Alle briefjes werden dichtgeplooid, in een kommetje verzameld en mijn onschuldige hand grabbelde er onderaan een papiertje uit. Ik moet zeggen dat ik het zelf wel spannend vond!

Het schaarhoesje gaat naar: 


Proficiat, Joke! Neem even contact met me op zodat ik het schaarhoesje jouw richting uit kan sturen! 

Bedankt aan iedereen die meedeed en hopelijk de volgende keer meer geluk! Als je er nu zelf eentje gaat maken, veel plezier ermee en het zou leuk zijn te zien wat jullie ervan maken! 
3 opmerkingen:

  1. Ik zie niet meteen een link naar een e-mail adres, ofwel zoek ik niet goed… Ik ben dus super blij dat ik het schaarhoesje gewonnen heb! Kan je me je e-mail adres laten weten, dan breng ik het in orde. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen