woensdag 13 januari 2016

Gepimpt!

Deze keer geen genaaid kledingstuk maar 2 gepimpte longsleeves. Een paar jaar geleden kocht ik flockfolie maar ik deed er lang niets mee. Vorig jaar heb ik dan wel gezorgd voor een Superhelden-G op de cape van Giel en dacht ik het toch iets vaker te gebruiken, maar opnieuw bleef het liggen. Eindelijk heb ik er nog eens iets mee gedaan. Ik kocht 2 longsleeves in de Zeeman, vroeg aan Giel wat hij wilde en dat was een haai. Ik vroeg mijn man om een haai te tekenen want ik kan absoluut niet goed tekenen en hij wel... en dat duurde... dus uiteindelijk tekende ik een raket want dat kan met een latje en ik dacht dat vindt Mr. Gielemans vast wel cool. Toen ik daar mee bezig was schoot manlief ook ineens in gang en dus kon ik ineens 2 shirts pimpen. Het knip-, snij- en strijkwerk was natuurlijk voor mij.
Giel was helemaal in de wolken... van zijn haai-shirt. De raket vond ie maar niks... "Die mag je zelf houden..." En ik was nog zo trots. Ondertussen is ie wel wat bijgedraaid. Hij wil het wel eens "één keertje" aandoen en het een "klein beetje mooi" vinden. Er liggen nog een paar kleurtjes flockfolie in de kast.. maar wanneer die gebruikt gaan worden?

De laatste weken werd er trouwens ook best wat genaaid, maar ik kan nog niet veel tonen jammer genoeg. De Kyotojurk en ikzelf wachten op het juiste moment - daglicht en manlief thuis met voldoende goesting om een paar foto's te nemen. Een hemdje en een onesie voor Matthéo wachten op de juiste (druk)knopen en een paar andere spullen wachten op zaterdag wanneer mijn swapmaatje het pakje mag opendoen. Nog even geduld hebben dus, dat moet ik zelf ook, iedere keer als ik voorbij dit pakje kom ;)

9 opmerkingen:

 1. Oh spannend een swap pakje!En ik ben benieuwd naar je andere creaties.Leuke figuurtjes,ik vind ze beiden mooi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Dankjewel :) Ondertussen wel al moeten naaien want de naden kwamen al los opzij ;)

   Verwijderen
 3. Die longsleeves zijn echt leuk geworden, ook de raket! En spannend wat er in het pakje zit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :)

   Amai, zo spannend, maar de verwachtingen serieus overtroffen, zo mooi!

   Verwijderen
 4. Flockfolie geeft toch instant leuke resultaten he!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de twee flockjes geweldig, zeker als je dat met de hand doet, daar ben ik te lui voor ;-). En wat spannend, vandaag is het de 16de!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey,
  ik vind dat haaien figuurtje zoo mooi, lieve gevaarlijke haai.
  Zou ik dat mogen gebruiken op een t-shirt voor mijn kleindochter?
  Ik maak met haar altijd grapjes over wat de ene haai tegen de andere zegt als ze elkaar tegen komen =)
  Wil je me dat door sturen aub?
  Vriendelijke groetjes
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen