maandag 24 augustus 2015

1000 vragen-challenge week 10: Koop je vaak bloemen?


Ik koop zelden bloemen.... Nooit voor mezelf... en zeer uitzonderlijk voor anderen... niet dat ik niet van bloemen hou... 

Ik word goedgezind van de madeliefjes en boterbloempjes in ons gras, ik geniet van het zicht van klaprozen langs de weg en ik zie een wens in elke uitgebloeide paardenbloem.

Ik hou ook van de betekenis van bloemen. Ik wilde bijvoorbeeld een heel simpel trouwboeket met enkele Calla lelies, niet enkel omdat het een van mijn lievelingsbloemen is, maar ook omdat deze lelie symbool staat voor het samen delen van alles wat komt.

Onbewust hebben mijn ouders mij ook de naam van een bloem gegeven. Als voornaam is het dan wel vooral bekend in de Hebreeuwse betekenis van de palm, in het Indisch betekent Tamara lotus, een prachtige bloem met een al even mooie symboliek van persoonlijke groei, en eentje waarin ik mezelf ooit in hoop te herkennen... 

Bedankt voor deze gemakkelijke vraag, Saskia! Als ik je gegevens doorkrijg, bezorg ik je een fijne verrassing! Wil jij ook kans maken op een leuke verrassing? Deze zomer beantwoorden enkele blogsters elke week een vraag uit 1000 vragen aan jezelf van Flow. Ook volgende week wordt er weer een vraag getrokken en dat is misschien die van jou als je reageert op dit bericht of dat van de andere blogsters met een getal tussen 1 en 1000. Als je vraag getrokken wordt, mag je zelfs een klein cadeautje verwachten van de blogster(s) die je volgt. Volg je één van ons, betekent dat één cadeautje, volg je ons alledrie, dan zelfs drie cadeautjes!

Lees en volg Stephanie op BloglovinFacebook en/of Instagram,
Lees en volg Eefje op BloglovinFacebook en/of Instagram,
Lees en volg mij op Bloglovin en/of Facebook.

Welke vraag moeten we volgende keer beantwoorden? Geef je getal en wie weet wordt jouw vraag gekozen! Vragen 1, 26, 27, 37, 45, 159, 291, 458 en 912 werden al beantwoord, maar nog genoeg andere opties om uit te kiezen. Reageer wel vóór vrijdag 17u want om 18u wordt beslist welke vraag de dinsdag erna beantwoord wordt.3 opmerkingen:

  1. Ben niet echt een bloemenmadam. Wél koop ik soms een plant voor mijn moeder... ik probeer nogmaals vraag 827.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig, jouw naam werd niet gekozen, maar wel jouw vraag ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Grappig, jouw naam werd niet gekozen, maar wel jouw vraag ;)

    BeantwoordenVerwijderen