maandag 15 oktober 2018

Autumn is my favorite color...Met het mooie weer viel ik weer wat stil met de herfstnaaisels, maar Pickle Toes Patterns daagde de brand representatives uit om in een herfst of halloween thema aan de slag te gaan en voor een herfstlook had ik nog een leuk restje stof liggen. Een restje stof dat ik overkocht voor één euro en waar ik nu voor de tweede keer mee aan de slag kon.Terwijl ik meteen een idee had voor de stoffencombinatie, was ik wel vergeten aan de knoopjes te denken, maar gelukkig dacht ik aan een hemd van Giel dat ik een tijdje geleden aan de kant gelegd had voor de knoopjes. Het hemd was te klein en afgedragen, maar de knoopjes wilde ik er nog afhalen. En het gelukkig was het de perfecte match.Omdat er geen probleem is om het shirt aan te trekken met een gesloten sluiting, maakte ik opnieuw geen knoopsgaten en zette ik de knopen er simpelweg vast op. De Perfect Play Henley blijft één van mijn favoriete patronen voor mijn jongens. De mogelijke colorblock, de sluiting en de optie van de faux sleeves maken het een tof shirt.Met het warme weer bleef de longsleeve toch nog wat opzij liggen, maar gisteren liet ik het Cas toch dragen tijdens een bezoekje aan het Domein Bovy in Heusden-Zolder. Cas amuseerde zich kostelijk tijdens de wandeling, het rondstappen bij de diertjes en vooral op de speeltuin en ondertussen probeerde ik enkele leuke foto's te nemen. 


Patroon: Perfect Play Henley (2T-22T) - Pickle Toes Patterns
Perfect Play Henley baby (nb-18m) - Pickle Toes Patterns
Stof: voorraad

12 opmerkingen:

 1. wat een leuke kleurtjes bij elkaar! en het is een natuurtalent als fotomodel die cas van jou ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, als ie me niet te snel af is wel :) Dus de glijbaan was de perfecte setting!

   Verwijderen
 2. Oh die egeltjes!Ik vind deze combinatie meer dan geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och, die egeltjes had ik - heel heel lang geleden - ook. Heerlijk als je een projectje kan hergebruiken. En dan nog zonder het te zien is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms wel leuk om zo'n oude stofjes te kunnen gebruiken, het is eens iets dat niet iedereen heeft ;) Al blijft stofjes kopen ook nog steeds geweldig :D

   Verwijderen
 4. Oh, wat een topcombinatie :) Hij begint zo groot te worden, ik vond gisteren een filmpje van toen ie 3 maand was en op mij int slaap aan het vallen, was dat niet gisteren?!

  BeantwoordenVerwijderen