woensdag 4 juli 2018

Hello sunshine!!!

Pickle Toes Patterns laat eind deze maand 5 patronen op pensioen gaan en tot dan kan je deze patronen met grote korting aankopen. Ik werd gevraagd om met één van die vijf patronen aan de slag te gaan en koos nog eens voor mezelf, met de Bread'n Butter Tee omdat ik nog wel een basic T-shirt kan gebruiken.



Sinds vorige zomer lag dit blauwe stofje te wachten op een projectje en voor dit patroon leek het me wel geschikt. De blauwe kleur doet helemaal zomers aan en het leek me wel leuk om er met mijn bobbinhood kit een gouden zon op te printen. Dit deed ik voor ik mijn patroondeel uitknipte (ik tekende wel het patroon af zodat ik de print mooi kon plaatsen maar eventueel toch nog wat kon schuiven met het patroon). 



Ik koos voor de kortste mouwlengte en de scoop halslijn, en een gewone zoom onderaan. Een simpel projectje eigenlijk, dat tijdens een dutje van Cas genaaid werd. Het printen deed ik de avond ervoor. 't Is maar een gewoon shirt natuurlijk, maar die kan ik ook wel gebruiken. Zeker op vakantie waar een T-shirt en short vaak toch de gemakkelijkste kleding is als je met twee kinderen op avontuur gaat.



Behalve dit shirt gaan er ook nog 3 meisjes- en een mannenpatroon op pensioen en kan je deze aankopen voor een prikje tot ze 1 augustus uit de handel gaan. 

Stof: gekocht bij Lizzy l'oiseau in Heppen
Patroon: Bread n Butter Tee - Pickle Toes Patterns

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuk stofje, een mooi model ook. Je liet je eens lekker gaan voor de shoot, zalig om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik moet altijd even uit mijn comfortzone en efkes zot doen om leuke foto's te krijgen. Dat is hier wel gelukt :D

      Dat stofje kon ik niet laten liggen in de winkel, blij dat ik er eindelijk iets meer gedaan heb!

      Verwijderen
  2. Zo'n modelletje is precies wat ik zocht! Supermooi! En gelukkig net op tijd om nog te bestellen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Veel plezier ermee! Zo'n basic patroontje komt zeker van pas!

      Verwijderen