dinsdag 3 oktober 2017

Celebrate Autumn Blogtour: Louisa Blouse

Buitenkansjes, je moet ze grijpen! Dus toen Sabrina van de Stoffengalerij me vroeg of ik mee wilde doen aan haar "Celebrate Autumn" blogtour, twijfelde ik geen seconde! Ik aarzelde wel eventjes of ik voor mezelf een stofje zou kiezen of voor Giel... en koos lekker voor mezelf!Een heerlijk mooi katoentje kwam hier terecht, waar ik meteen de Louisa blouse uit La Maison Victor in zag. De blouse valt op door zijn speciale mouwen en mooie halslijn en stond meteen op mijn verlanglijstje. Een prachtig stofje en een datum waarop geblogd moet worden zijn dan de perfecte motivatie om ermee aan de slag te gaan.De afwerking van de kraag is niet helemaal naar wens gegaan. Ik moet zeggen dat ik bij het lezen van de werkomschrijving al twijfelde of ik die wel zou volgen of mijn eigen zin zou doen en achteraf heb ik wel spijt dat ik braaf de instructies gevolgd heb. Volgens mij had ik een mooier resultaat gekregen moest ik de kraag eerst aan de buitenzijde vastgenaaid hebben.Ik ben enorm fan van de mouwen, die de blouse net wat specialer maken. Ik denk wel dat voor het juiste effect een stevige stof - zoals deze Square Dot van Maywood - nodig is. De blouse is niet getailleerd en vind ik dus wel het mooist met een aansluitende broek of rok. Voor wie de Pam top te diep uitgesneden is, gaat ook deze blouse "te open" zijn, wat met een topje eronder natuurlijk snel opgelost is. Zelf vind ik het nog wel kunnen ;)Ten slotte wil ik niet alleen Sabrina bedanken voor deze mooie kans, maar ook een kortingscode meegeven waarmee jullie tijdens deze blogtour korting kunnen krijgen bij De Stoffengalerij.


Nog meer inspiratie vinden jullie deze week bij volgende dames:
- Maandag: Woohoo by Davina
- Dinsdag: Made by Caro
- Donderdag: Made by Mazella
- Vrijdag: Girls in Uniform
- Zaterdag: Miss Potting

Patroon: Louisa Blouse - La Maison Victor editie 5 sept-okt 2017
Stof: Square Dot (Maywood) - De Stoffengalerij

19 opmerkingen:

 1. Heel mooi! Ziet er ook heel comfortabel uit. Meestal draag ik niet zo graag blouses, maar zo'n los model lijkt me wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Hahaha, "model", dat blijft toch altijd efkes een momentje van me niet op mijn gemak voelen hoor ;)

   Maar blouse en stof, daar zag ik direct een geslaagde match in!

   Verwijderen
 3. Heel mooi, jij past in een modeblaadje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een hele mooie zo! Ik won onlangs een patroontje van Rebecca page met oa zo'n kraag (je kan ook een strik aanknopen) dus ik denk dat ik mij eerst aan die zal wagen voor ik de uitleg in LMV bekijk over de kraag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, won ik die niet samen met jou? Ik wil zo eentje met strik maken!

   Verwijderen
  2. Ja inderdaad. Ik wil er eentje met eentje zonder. Ik moet dringend dat patroon afdrukken 😉

   Verwijderen
 5. Knap gedaan. Vond de uitleg precies ook moeilijk maar het ziet er bij jou wel super uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Ik denk dat het veel gemakkelijker kan gedaan worden achteraf bekeken.

   Verwijderen
 6. Dit model moet ik dus ook dringend maken 😉.
  Prachtige versie. Je straalt

  BeantwoordenVerwijderen