donderdag 3 november 2016

Me to You Swap

Afgelopen zondag mochten we weer de pakjes opendoen van de laatste editie van SwapperDapper, een initiatief van Unique Marieke, de Me-to-You swap. Deze keer mochten we pakjes ontvangen van degene waarvoor we een pakje maakten. En mijn swapmaatje bleek geen onbekende voor mij. Dat ik een pakje voor Stephanie, in blogland gekend als Miss Pixie, mocht maken, vond ik geweldig leuk, maar maakte me ook wat zenuwachtig. 

Ik begon met een project dat wat tijd nodig had. Werken met luchtdrogende klei deed ik enkele maanden geleden al en vond ik toen al leuk, maar voor het drogen moet je wel wat geduld hebben. Ik maakte 3 theelichthouders in de vorm van sterretjes, 3 foto- of kaarthouders in de vorm van sterretjes (met een grote paperclip als houder) en verschillende gift tags met verschillende afdrukken (ik gebruikte hiervoor gewone inktstempels). Na het drogen van alle vormpjes kregen ze een laagje primer en daarna een gouden laagje.


Een houten juwelenkistje uit de Action werd opgefleurd met Decopatch papier. Het leek me wel iets voor iemand die wel houdt van juweeltjes en ze ook zelf maakt.


Stephanie houdt van pastelkleurtjes, dus ik keek eens tussen mijn breiwol en vond verschillende bolletjes zalig zachte babywol in wit en groen. Ik maakte een sjaal met de breiloom en werkte af met twee dikke pomponnetjes.


Het meest intensieve project was dit boekje, dat ik zo mooi kocht, maar dus aan de binnenkant aanpakte. Op elke pagina staat een quote of een vraag om bij stil te staan. Het was leuk om te maken, maar ik was er wel veel langer mee bezig dan ik verwacht had. Ik twijfelde ook even of Stephanie dit wel fijn zou vinden, het is vrij persoonlijk, maar wie haar blog kent, weet wel dat dit eigenlijk wel goed bij haar past.


En natuurlijk kreeg ik een prachtig samengesteld cadeau van Stephanie. We werden echt verwend. Giel kreeg een toffe cirkelsjaal en een autospeelmat/opberger die al goed gebruikt wordt. Voor de baby maakte Stephanie een heerlijk schattig mutsje en een slabbetje. Maar er was nog veel meer: een juweeltje, een pennenzak, een potloodrol en een journal met een hoes in hetzelfde mooie stofje als de pennenzak en de potloodrol. Stephanie heeft niet alleen goed ingespeeld op mijn verlanglijstje, ze weet ook goed waarmee ik graag bezig ben. Stephanie, enorm hard bedankt voor dit prachtig pakket!!


Mocht je ook zin hebben om te swappen met handgemaakte cadeautjes, kom dan zeker eens een kijkje nemen op de facebookgroep van SwapperDapper want binnenkort komt er weer een nieuwe swap aan. 

12 opmerkingen: