donderdag 21 april 2016

Op avontuur! Met een nieuw patroon van LittleKiwisCloset

Vandaag werd het nieuwste patroon van LittleKiwisCloset gelanceerd. Ik had geluk, en mocht als tester al eerder aan de slag met het patroontje. Choose Your Adventure tee and dress, een naam die het zegt, het patroon biedt een heleboel mogelijkheden waaruit je kan kiezen, voor jongens en meisjes (van newborn tot 12 jaar).


Ik koos voor de korte mouwen, zakken in het voorpand en colourblocking op het achterpand. Giel koos voor de kapkraag, want kappen vindt hij tegenwoordig "cool" of "vet". We trokken samen naar de stoffenwinkel en niet helemaal onverwacht koos Giel voor de racewagens van Megan Blue Fabrics. Ik was heel blij met de variant die hij koos, met de bruine achtergrond, want deze kon ik perfect combineren met bruin en oker.


Een digitaal patroon met een heleboel opties, dat leek me wel een hele opgave om te printen, maar een overzicht geeft aan welke pagina's je dient af te printen. Daardoor kan je gemakkelijk patroondeel per patroondeel afprinten en aan elkaar plakken. Dat was toch wel een verademing :) 


Het naaien ging ook heel vlotjes. Omdat ik (te) laat in de avond de zakken er verkeerd had ingezet, jawel, allebei, was ik langer bezig met het lostornen dan het in elkaar zetten van het hele shirt. Dat komt ervan als je gaat naaien wanneer je eigenlijk in bed moet liggen. Met een beetje wakkere kop, de werkomschrijving en foto's is het patroon zeker een haalbare kaart, ook voor beginnende naaisters. 

Het resultaat mag er zijn! Giel vind zowel de zakken als de oversized kap geweldig. Hij kan er zich heerlijk in verstoppen, maar het valt ook gewoon heel leuk. Het shirt zelf sluit mooi aan. Ik vind het rugpand enorm mooi, simpel, maar het heeft iets vind ik. Wij zijn dus allebei tevreden en er zullen dus nog andere versies volgen.


Neem zeker eens een kijkje bij LittleKiwisCloset om de mogelijkheden te zien, de jurkversie, de rolkraag, de peephole rugpas en de verschillende mouwtjes voor de meisjes, ... Als je overtuigd bent en dit patroontje wilt aanschaffen, doe het dan voor zaterdagmiddag 14u want tot dan krijg je een heel mooie korting bij je aankoop. Om de kortingscode te krijgen moet je wel even aanmelden op de facebookpagina van LittleKiwisCloset waar je de komende dagen ook je aankopen kan terugwinnen.


Thank you, Lydia, for giving me the opportunity to test your wonderful pattern!

20 opmerkingen:

 1. Toffe stofjes combinatie en een leuk t shirt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O dat ziet er goed uit! Weer een shirt met variaties vd zoon, leuk! Mooie (retro) combi maakte je :) (hoe duur is t patroontje normaal? ben niet bekend met ze..)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, leuk he :) De laatste tijd mogen we niet klagen he!

   $10 normaalgezien, dus €8,85. Met de kortingscode krijg je daarop 30% korting.

   Verwijderen
 3. Tof shirt... De colourblocking achteraan vind ik top!! En die zakjes zijn ideaal om allerlei gevonden schatten in te bewaren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt he! Ik ben daar ook fan van :)

   Ja, heel leuk en niet zo leuk :p

   Verwijderen
 4. Mooie stofkeuze van de zoon en dat geeft een coole t-shirt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hij heeft zich bewezen ;) Hij mag vaker mee gaan shoppen.

   Verwijderen
 5. Mooi shirt. Dat ziet er een heel leuk patroon uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, 't is echt tof, en altijd leuk bij een kooppatroontje als je er verschillende kanten mee uit kan he :)

   Verwijderen
 6. Wat een leuke T-shirt. Daar gaat hij veel geniet van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer zo mooi zeg! Elke keer als ik hier kom denk ik: "waarom kan ik dat nu toch niet?" :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi gecombineerd! Die kleuren zijn echt geweldig. Tof shirt!

  BeantwoordenVerwijderen