woensdag 20 april 2016

Alsjeblieft! Een dankjewel... (2)

Nee, ik was het niet vergeten hoor ;) Bedankt nog voor de vele enthousiaste reacties en een welkom aan de nieuwe volgers!Een date - al dan niet met naaien, koffie en zelfs gebak - was het populairst en ga ik dus zeker verloten, maar omdat er ook volgers zijn voor wie het te moeilijk is af te spreken ga ik ook een zelfgemaakt cadeautje weggeven. Hoe maak je kans? Heel simpel, gewoon reageren of je kans wil maken op een date, een cadeautje of allebei :) Reageren kan tot en met zaterdag. Zondag trek ik de winnaars.

In een paar reacties kwam trouwens ook een groepsnaaidate naar boven. Dat lijkt me ook wel leuk om te organiseren en deze toffe madame heeft zelfs meteen haar hulp bij het organiseren aangeboden. Hebben jullie daar ook zin in? Laat maar weten dan kan ik je op de hoogte houden!

Liefs,
Tamara

13 opmerkingen:

 1. Naai date, cadeautje en een groepsdate! ik wil alles! 😀 best ook bereid om te helpen organiseren! 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naai date, cadeautje en een groepsdate! ik wil alles! 😀 best ook bereid om te helpen organiseren! 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb wel interesse in een (groeps)naaidate!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik vind het alledrie tof klinken dus ik doe voor alledrie de opties mee😊

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super idee! Lijkt mij alledrie leuk! Met andere woorden, ik kan niet kiezen 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk die dates! Zie wel vaker zoiets langskomen maar ik woon nooit in de buurt ;) Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk die dates! Zie wel vaker zoiets langskomen maar ik woon nooit in de buurt ;) Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik weet niet van waar je bent maar daar passen we wel een mouw aan. Ik doe dus mee voor de date

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben te zwanger om nog af te spreken maar een cadeautje vind ik altijd wel fijn. Misschien iets voor mijn kleine meisje dat ons binnenkort gaat vergezellen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh zou ik het durven,een date om te naaien met jou?! Ik wil graag een hemdje naaien maar heb dat nog nooit gedaan,zoveel delen daar voor ;-) en wie weet krijg ik het dan toch klaar! Iets lekkers voor erbij zal ik mee brengen als jij voor de koffie zorgt ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer dat ik te laat ben om te reageren. Nu ja, voor een naaidate woon ik veel te ver van jou. (Wat ik eigenlijk wel jammer vind). Maar succes aan de andere kandidaten gewenst. The winner will be a very Lucky person.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh hier ben ik ... nog steeds enthousiast ... maar het was vorige week net iets te druk voor mijn blog en opvolging :-). Maar nog steeds zin :-) en ik vind jou ook tof :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Veel te laat, maar als die groeps-naaidate er nog van komt, ben ik ook geïnteresseerd! Ik organiseerde er in januari nog eentje, en da's echt super fijn om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen