zondag 24 april 2016

Tromgeroffel...

Zoals beloofd trok ik vandaag 2 namen. Ik merkte dat ik niet genoeg tijd had gelaten om te reageren op het eerste bericht, dus heb ik degenen die reageerden op mijn eerste bericht ook toegevoegd als ze niet opnieuw gereageerd hebben. Mocht iemand daar problemen mee hebben, mag je de jury (moi) contacteren. Les geleerd, de volgende keer wat meer tijd laten ;) Op de groene kaartjes de kandidaten voor een cadeautje, op de paarse kaartjes de kandidaten voor een (naai)date.


Nog een les geleerd: het loscheuren van gladde glanzende papiertjes waar net met stift op geschreven werd, zorgt voor vlekkerige tekst. Maar goed, het is leesbaar en het was een mooie oefening voor mij om mijn perfectionisme wat los te laten en niet alles opnieuw te beginnen schrijven. 


Lieve dames, jullie mogen even contact met mij opnemen voor een adres (in geval van een cadeautje) of verder geregel voor de date. 

Bij het opschrijven van de namen had ik de hele tijd zoiets van "Ohja, dat zou leuk zijn om haar te ontmoeten!" en "Oh, als ik deze zometeen trek, dan ben ik blij!" Dus, hopelijk komt er toch ooit een moment om ook met andere dames af te spreken, ik zie dat in elk geval zitten!

18 opmerkingen:

 1. Proficiat aan de winaars ! Wie weet ontmoeten wij elkaar wel eens een andere keer! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dikke proficiat aan de winnaars! Misschien moeten we inderdaad eens gewoon afspreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. proficiat idd aan de winnaars!! en als het er ooit van komt, doe ik mee! allez, als ik in 't land ben dan :-S Anders enkel in gedachten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een dikke proficiat aan de winnaars. Eerlijk, ik ben wel een beetje jaloers hoor. Een beetje maar hé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhhh... dan moeten we gewoon eens afspreken he!

   Verwijderen
  2. Ja graag, als ik eens richting De Limburg kom geef ik zeker een gilletje hoor.

   Verwijderen
 5. oh, maar allé, ik was er zo van overtuigd dat ik jouw al volgde, maar niet dus, dus bij deze val ik binnen op de give away die net gepasseerd is. Proficiat aan de winnaars :-) en ik hoop dat wij gewoon eens gauw 'meeten' bij Lizzy L'oiseau of tijdens een fotoshootdate.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht dat dus ook, maar dan enkel op IG misschien? Wij kunnen zeker eens afspreken :)

   Verwijderen
 6. Oooooooooh, joepie de poepie!! Let's date!! Spannend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat aan de winnaars!
  (ik stond een beetje achter met lezen, dus had het vorige bericht helemaal gemist...)
  Als er nog een groepsdate komt, count me in!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat! uiteraard heb ik niet gewonnen, ik las net het vorige bericht (moehaha, blog-achterstand en al). Maar een groeps-naaidate, en ik ben erbij!

  BeantwoordenVerwijderen