woensdag 21 november 2018

Pina by Fibre Mood, it's my style!

Fibre Mood gaf ons weer de kans om aan de slag te gaan met een patroon uit de nieuwe editie. Ik zag weer verschillende leuke modellen, maar twijfelde toch of ik wel zou meedoen. September en oktober waren pittige maanden - op persoonlijk én naaivlak - en dus wil ik even op mijn positieven komen. Testen laat ik dus voorlopig aan mij voorbijgaan en naaien wil ik enkel doen wanneer ik daar zin in heb. Toen ik de Pina eens goed bekeek zag ik het wel zitten en gaf ik me alsnog op. Een kokerrok in rekbare stof met een split aan de linkerkant is echt iets voor mij. Een hoge hak eronder, een leuke top en ik ben in mijn element.



Een tijdje geleden kocht ik wat stoffen van een webshop in uitverkoop. Deze stof was qua kleur niet helemaal wat ik ervan verwachtte en zeker niet geschikt voor een jurk of top, maar het leek me wel een goede keuze voor de Pina. Maar ik begon te twijfelen en dat bleef ik doen na de pasbeurt. De pasvorm was super, maar de kleur van het stofje bleef me storen. Ik hoopte dat het in combinatie met zwart wel zou meevallen maar ondertussen begon ik aan een plan B.



In mijn stoffenvoorraad vond ik nog deze mooie zwartwitte stof. Gekocht zonder een duidelijk project in mijn hoofd en meer dan genoeg voor een Pina. In geen tijd zat mijn tweede versie in elkaar en ook deze wilde ik simpelweg met zwart combineren, sowieso mijn favoriete kleur. Ik stak beide versies in mijn tas die ik meenam naar de "fotoshoot", en dan zou ik wel zien.



Tijdens de fotoshoot werd duidelijk dat het wel werkt, een Pina in dat kleurtje (dat we ondertussen flets roest-zalmachtig noemen) gecombineerd met zwart. Ik vind nu beide versies dik oké en dat patroon, dat gaat zeker nog vaker gebruikt worden. Oh, en die muur, die ga je vast nog wel vaker zien ;)



Patroon: Pina - Fibre Mood - editie 2 2018
Stof: voorraad

16 opmerkingen:

  1. Zo'n mooie vrouwelijke en zacht sexy rok staat jou supermooi. En inderdaad, beide rokken zijn mooi met een zwart truitje erop. Dragen, zou ik zeggen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik voel me eigenlijk ook goed in zo'n model, zeker met een hoge hak eronder. Dat geeft me toch wat extra centimeters :D

      Verwijderen
  2. een hele mooie set Pina's, het is eigenlijk iets wat ik bijna nooit draag: een rok. Misschien moet ik het toch eens wat vaker doen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik ben dol op die eerste versie!!!
    Dit patroon staat nu op mijn to-do lijstje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Jij gaat er zeker ook weer iets moois van maken!

      Verwijderen
  4. De zwart-witte versie vind ik het mooist! Lijkt me een leuk patroon voor als ik bevallen ben!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Toffe rok! En die zwart-witte heeft mijn voorkeur! Tof gestyled!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super mooi beide rokken! En als ik ooit iets kan betekenen roep maar eh, zo ver woon ik niet!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind ze beiden mooi!Wie weet ga ik er binnenkort ook mee aan de slag als ik weer eens wat vrije tijd heb en het tijdschrift tenminste al gekocht heb ;-) maar dat komt zeker en vast in orde want het is in de plaatselijke Delhaize te koop!

    BeantwoordenVerwijderen