woensdag 26 juli 2017

Baby bandwerk

Het naaien gaat hard hier de laatste dagen. Babykleertjes, verkleedkleren voor chiro- en scoutskampen, de Let's stick together-challenge, ... Zo hard dat ik nog nauwelijks toekom aan lezen. Zowel mijn boeken als jullie blogs werden een beetje verwaarloosd, maar dat haal ik wel weer in. Met een weekje vakantie in Nederland en een naaimachineonderhoud in het vooruitzicht kreeg mijn productiviteit toch wel een boost. 


Ik naaide een reeksje Romperalls. Ik vind het gewoon een superschattig pakje, vooral in de versie met korte pijpjes en het zit ook snel in elkaar. Win-win. 


Deze keer zijn de twee lichte stofjes mijn favorietjes, mijn man gaat duidelijk weer voor de felle kleurtjes. Als je naar Cas kijkt, is de kans groot dat je kan zien wie hem heeft aangekleed ;)


Ik kan jullie spammen met schattige babyfoto's want ons Castaartje lacht de hele dag, maar dat ga ik toch maar niet doen. ;)


Patroon: Romperalls - Peek-a-Boo Patterns
Stof voertuigen: gekocht bij Lelastof
Stof dino's: gekocht bij Lizzy l'oiseau
Stof leeuwtjes: gekocht bij Infinity Stoffen

15 opmerkingen:

 1. superlief! Ik ben ook aan een kleine naaimarathon bezig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig, zo'n lachende baby... al helemaal in zoveel vrolijkheid 💙

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt heel mooie pakjes, en cas blijft schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag dit patroon uitgeprint voor mijn zoontje van 15 maanden. Ik wist dat ik ooit leuke versies bij jou voorbij had zien komen, dus gezocht op je pagina.
  En ik vind ze nog steeds leuk ��.
  Een vraag: hoe groot was jiuw testvierkant in cm's? Ik kom op precies 2,5 cm uit. Terwijl, als ik de 1 inch omreken, ik op 2,54 cm uit zou morten komen.

  Ik heb het patroon eerst opgeslagen en daarna op ware grootte uitgeprint.

  BeantwoordenVerwijderen