maandag 22 mei 2017

Zoete dromen...

Een schattig stofje met een print die alle aandacht mag krijgen vraagt om een simpel patroontje. Op deze manier is het ook gemakkelijker om niemand op het stofje te onthoofden ;)



Deze pyama wordt hier veel gedragen, gemakkelijk met die blinde rits in de binnenbeennaad, maar aan de beentjes ondertussen wat te kort. Ik paste het patroontje dus een beetje aan voor een betere pasvorm. Ik hield de breedte aan van maat 56, maar verlengde de beentjes met zo'n 5cm en de armen met 2cm. Om zeker te zijn van de juiste pasvorm, maakte ik eerst een pyamaatje in een ander stofje.



Tevreden met de pasvorm ging ik dezelfde dag nog aan de slag met het Efteling-stofje, terwijl het Carnaval Festival-muziekje door mijn hoofd ging... Meer woorden ga ik er niet aan besteden, maar een beetje spammen met foto's kan ik niet laten ;)



Stofjes: gekocht bij Infinity in Heusden-Zolder
Patroon: Lion Sleeps - Ottobre 1/2015



15 opmerkingen:

  1. Super mooi. En wat een enthousiast manneke. Zalig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ma hoe zalig! Kei schooon! En euhmmm, ik wil je niet jaloers maken ofzo maar ik ga volgende week naar de Efteling! Zal ik Cas even lenen? :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh heerlijk!! Ik hoop dat wij binnenkort ook kunnen gaan, liefst op een dagje dat het niet al te druk is (net iets gemakkelijker met kleine kindjes).

      Verwijderen
  3. Oooh zo'n schattig manneke! Volgens mij groeit hij expres om opnieuw op de dfoto te mogen 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke pyjama's voor een schattig jongetje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Toffe outfits. Ik ga volgende maand met het werk naar de Efteling! 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Reacties
    1. Ja, tof he :) Ze hadden er een heleboel, 't was nog moeilijk kiezen!

      Verwijderen