dinsdag 14 maart 2017

Smaken verschillen...

Matthéo koos vorige lente al dit Robot-stofje dus het was hoog tijd dat ik nog eens voor hem in gang schoot... er ligt trouwens nog een hele stapel stofjes van hem te wachten. Het zou een ADVTee van Sofilantjes worden, een patroontje dat hier al getekend lag van een vorige versie die Giel nog steeds graag draagt. De combinatie van stof en patroon bevalt me wel. Een stoer T-shirt en het zwart dat de drukke robotprint wat breekt.


Gelijktijdig maakte ik ook voor Giel een ADVTee, in een stofje dat hij zelf koos afgelopen zomer... een stofje dat ik zo lelijk vond dat ik het ergens achter een stapel stof verstopte. Maar met het ontruimen van de naaikamer om er een slaapkamer van te maken kwam het weer boven. En Giel vroeg wanneer ik eindelijk iets ging maken met zijn mooie stofje...Een ADV Tee dus, in de hoop dat de combinatie met het zwart ook hier de drukke print wat zou breken en ik het resultaat misschien toch wel oke zou vinden.Maar eerlijk... nee, ik vind het lelijk... en hoewel ik vind dat Giel mooi moet vinden wat hij aandoet, wil ik het zelf ook nog mooi of tenminste oke vinden. Gelukkig reageerde Giel wel goed op mijn voorstel om er een pyama van te maken... maar die broek, die maak ik pas na 17 maart, zodat hij zijn nieuwe pyama niet aan kan doen naar school op de Nationale Pyamadag van Bednet en er alsnog mee in het openbaar komt ;)

13 opmerkingen:

 1. De robotversie vind ik super maar ik snap wel dat je het gevoel van pyjama hebt bij het laatste. Onze deugeniet hier had da laatst. Met zo een hondjes stofje. Dat was kei vrouwlijk en hij vond het zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als pyjama zou ik hem zo graag naar school laten gaan. Ik vind daarvoor wel orgineel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was misschien wat bezorgd dat hij met zijne hele uitleg zou komen en dat hij daarna het bovenstuk toch als trui wil...

   Verwijderen
 3. Ik begrijp je volkomen. Als t-shirt vind ik hem ook wat minder, maar als pyama ... dat zal de coolste pyama zijn ever

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij slaapt nu heerlijk tussen de dolfijntjes en is tevreden. En ik ook ;)

   Verwijderen
 4. Ik snap het wel een beetje je gevoel. Zo zonde van je naaiwerk.
  Heb het ook al gehad met stofjes die zo leuk zijn en een toppatroontje en dan gecombineerd niet geschikt om in het openbaar te verschijnen. Is zo balen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha! Ik heb ook nog wat van die lapjes liggen van toen mijn meiden vrij spel kregen in de stoffenwinkel... Ik herken de tegenzin om er iets mee te maken ;) Dus ik zeg: mooie pyjama en ook een mooi robotshirt die gelukkig wel heel draagbaar is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha zalig dat je speciaal de pyjama niet afwerkte ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beetje gemeen misschien? :p Ondertussen is ie af en slaapt hij tussen de dolfijntjes.

   Verwijderen
  2. ik veronderstel dat je hem niet zonder pyjama gestuurd hebt dus zo gemeen is het niet ;-) pyjama's zijn trouwens wel ideaal voor stofjes die de mama niet graag ziet precies

   Verwijderen