woensdag 27 april 2016

Liefde voor papier: some days you just have to create your own sunshine

Woensdagmiddag, we komen vrolijk thuis na een deugddoende wandeling. We keken naar de regenwormpjes in het water en lieten blaadjes drijven in de stroompjes... Giel kletsnat want geen enkele plas werd overgeslagen. Vooral de diepste plassen werden uitgekozen om in de springen en te rennen. Heel leuk, maar de rest van de middag zouden we toch lekker warm binnen blijven. De regenlaarsjes moeten weer droog tegen morgen ;) 


Iedereen mist de zon en de lente, ikzelf ook wel, dus er zit niks anders op dan zelf voor wat zon te zorgen. En dat deden we tijdens een fijn knutselmomentje. Ik tekende een cirkel, met daarrond een nog grotere cirkel waarvan ik zonnestralen maakte. Ik sneed alles uit en liet Giel alles geel verven. 


Toen alles droog was, tekenden we een mondje en plakten de oogjes. Ik maakte gaatjes en hing alles vast. Meer is het niet... 


Giel vond dat er ook nog een maantje bij hoorde, knipte dat uit en verfde het.  en hij gaf het een plaatsje in zijn slaapkamer. En die woensdagmiddag waar ik eerst toch een beetje tegen opzag, werd meteen een stuk zonniger. 
 

7 opmerkingen:

 1. Jij bent ook wel een heel creatieve madam! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Nog niet zo lang eigenlijk... maar het komt meer en meer naar boven :)

   Verwijderen
  2. Bedankt! Nog niet zo lang eigenlijk... maar het komt meer en meer naar boven :)

   Verwijderen
 2. oooh die is leuk!! zal ik zeker eens doen met de kindjes

  BeantwoordenVerwijderen